ianuarie 16, 2021
POLITICA STIRI

Traian Băsescu – ”Maşinile care fabricau măşti s-au stricat. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă. Măi Ludovice, măi hoţilor, şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Romarm nu a mai produs măşti de protecţie, aşa cum anunţa ministrul Economiei, Virgil Popescu, întrucât “maşinile care fabricau măşti s-au stricat” şi “trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă”. “Măi Ludovice, măi hoţilor, şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!”, adaugă el.

”Bani și din moarte…

Declaraţii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu:

  • 29 martie 2020: „Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi – peste 4 milioane de măști lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv 15.000.000 de măști lunar.”

Și când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Mașinile care fabricau măști s-au stricat. Nu există în Romarm inginer care fabrică armament și care să poată repara mașinile de cusut măști. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra șpagă.

Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!” –a scris pe Facebook fostul președinte Traian Băsescu

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *