ianuarie 16, 2021
POLITICA STIRI

Sorin Grindeanu – Guvernul PNL s-a împrumutat cu 1.000 de euro pe secundă. Dacă se continuă pe această linie 99% vom avea acord cu FMI

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, la Antena 3, că este ferm convins că, dacă actualul Guvern merge pe aceeaşi linie, România va fi nevoită să semneze un acord de împrumut cu FMI la începutul anului viitor.

”Dacă vor continua în acelaşi ritm, eu nu văd cum pot să ocolească acord cu FMI. Este convingerea mea. Cred că a fost închis ultimul acord pe vremea guvernului Ponta. Sunt absolut convins că dacă lucrurile vor merge în această direcţie, anul 2021 va începe cu un acord cu FMI. Deficitul bugetar e record, am ajuns la 50 miliarde anul trecut.

Concluzia mea e că am convingerea că dacă vom merge pe aceeaşi linie, începutul lui 2021 va însemna acord cu FMI. Nu spun că e un lucru rău, dar înseamnă constrângeri, mai puţină libertate asupra deciziilor. 99% că vom avea acord cu FMI, dacă se continuă pe această linie. Noi am vrut să întrerupem, rostul moţiunii a fost asta, una din cauze, in păcate nu s-a reuşit ieri”, a declarat Grindeanu.

 

 

Sursă foto -https://www.facebook.com/grindeanusorin/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *