aprilie 12, 2021
POLITICA STIRI

Marcel Ciolacu – ”Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că nu sunt o prioritate pentru Guvern copiii, având în vedere că „premierul care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii”, însă găseşte bani ca să racoleze parlamentari la moţiunea de cenzură. El a adăugat că Executivul PNL nu va reuşi să rămână la guvernare.

”Copiii NU au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!

Premierul care nu are bani nici pentru alocații, nici pentru tablete, nici pentru măști gratuite pentru copii, găsește în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moțiunea de cenzură!

Pentru Guvernul PNL începerea școlii în condiții de siguranță nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituțiile de învățământ. Semafoare, declarații greșite pentru părinți, ”PEPSIglas”… De aceea, doar fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare și nu bugetul autorităților locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea școlilor!

Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncați în stânga și-n dreapta, doar doar PNL rămâne la guvernare!

Le dau o veste proastă! NU vor reuși! Vor pleca acasă! De îndată!” – a scris Ciolacu pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *