Un preot nu a vrut să oficieze o înmormântare până când familia nu i-a cerut scuze și i-a pupat mâna

Situaţie revoltătoare la o înmormântare din judeţul Cluj. Preotul care făcea slujba a oprit cortegiul în mijlocul drumului şi a început să ţină morală familiei.

Totul ar fi plecat de la faptul ca rudele au cerut explicaţii când au fost nevoite să plătească 5.000 de lei pentru locul de veci. Supărat, preotul a continuat să le ceară celor prezenţi să îi pupe mana – pretenţie care a provocat revolta familiei îndoliate. Imaginile au ajuns şi la reprezentanţii Arhiepiscopiei Clujului, care au decis să îl sancţioneze pe slujitorul bisericii.

Preot: ″Dragii mei, nu o să încep aceasta înmormântare până când familia, Mariana cu Ioan şi Crina cu Marius nu îşi cer iertare faţă de mine pentru modul urât cum s-au purtat în ultimele zile. Public! Aştept să vă cereţi iertare!”

În fata cimitirului din localitatea Tăuți, preotul a început să îşi expună supărările la adresa familiei venite la înmormântare. Luaţi prin surprindere, oamenii încearcă să treacă peste aceste momente delicate, însă o altă cerinţă a slujitorului bisericii provoacă revoltă.

 

 

Sursă foto – www.unica.ro