ianuarie 15, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Sindicatul Europol atac la ministrul Vela – ”Polițiști sunt atacați cu bâte și pietre. Nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe făcători”

Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook un mesaj adresat minsitrului de Interne Marcel Vela:

”Polițiști atacați cu bâte și pietre

Este vorba de 2 colegi din cadrul Secției Rurale Nușfalău-IPJ Sălaj care în cursul zilei de ieri, 15.08.2020, au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între 3 persoane.

La sosirea polițiștilor, la fața locului s-au strâns peste 50 de persoane înarmate cu bâte care i-au amenințat pe colegii noștri că dacă vor interveni îi vor bate și le vor distruge autospeciala din dotare.

Pentru a calma spiritele cei doi polițiști au fost nevoiți să traga 8 focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetățenii cu drepturi care s-au considerat “abuzați” și au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei și provocând mai multe avarii elementelor de caroserie.

Așadar, domnule ministru, nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe acești rău-făcători, întrucât pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea polițiștilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiți să ne plângem eroii!”

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/europolromania/posts/3111213332309183

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *