CTP, despre victoria Simonei Halep –” În acest turneu Simona a învins pandemia”

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 victoria superbă a Simonei Halep în finala de la Praga, împotriva belgiencei Elise Mertens.

O victorie de mare frumusețe mentală a Simonei, în acest turneu și în această finală. Spuneam după primul meci cu Polona Hercog că acea victorie urâtă o să contribuie foarte mult la ce se va întâmpla la acest turneu. Pentru că așa e la marii campioni. Dacă reușesc să treacă de astfel de hopuri, în primul tur, în al doilea, când nu le merge jocul, atunci câștigă turneul de obicei. Ceea ce s-a și întâmplat.

La rândul lui, acest turneu câștigat la Praga îi dă Simonei încredere în ce poate să facă în continuare. Practic, știți ce a făcut Simona în acest turneu? A învins pandemia. Simona Halep a învins pandemia. Ea s-a luptat aici nu în primul rând cu adversarele, oricât de puternice, ci cu această întrerupere, aceste luni de pauză. Vă dați seama cât de chinuitoare pentru ea și cum i-a afectat asta psihicul de concurs?

Simona a învins pandemia și mi-aș dori mult să o văd la US Open, dar, sigur, îi voi respecta fără discuție decizia, oricare ar fi ea în legătură cu Open-ul american.” – a spus Cristian Tudor Popescu

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu/