aprilie 12, 2021
POLITICA STIRI

USR – PLUS au stabilit candidații pentru București

Duminică, alianța USR-PLUS a anunțat candidații la primăriile de sector din București pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Cine sunt candidații alianței USR – PLUS

Clotilde Armand – candidatul USR PLUS la Primăria Sector 1, s-a născut în Franța, dar este româncă prin căsătorie. Inginer format la MIT și la Ecole Centrale din Paris, are peste 20 de ani de experiență în inginerie, consulting și management pentru companii, în prezent este europarlamentar USR PLUS, membru în Comisia de Bugete și în Comisia de Transport din Parlamentul European.

Radu Mihaiu –  candidatul USR PLUS la Primăria Sector 2, conduce o firmă care dezvoltă aplicații digitale. A fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

Ana Ciceală – candidatul USR PLUS la Primăria Sector 3, este consilier municipal USR din 2016 și a fost manager de proiect în cadrul Asociației Salvați Bucureștiul.

Simona Spătaru – candidatul USR PLUS la Primăria Sector 4, este avocat și are expertiză în domeniul achizițiilor publice și al drepturilor încălcate de autoritățile publice.

Alexandru Dimitriu – candidatul USR PLUS la Primăria Sector 5 este avocat.

Alexandru Gâdiuță, candidatul USR PLUS la Primăria Sector 6, este absolvent ASE, geograf specializat în Geografia Mediului și activist civic, iar din 2016 este consilier municipal USR.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/USRNational/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *