Un consilier judeţean PSD a primit 14 apartamente donație

Conform actualdecluj.ro, Laurențiu Oprea a primit într-un singur an 14 apartamente în Cluj-Napoca de la fiul său, un modest angajat al Aeroportului.

PSD-istul Laurențiu Oprea este parte din forul administrativ al Consiliului Județean încă din 2013, fără ca până în prezent să se fi remarcat prin vreo ințiativă proprie, sau măcar prin vreo intervenție în ședințele forului deliberativ.

În fiecare an, Laurențiu Oprea și-a depus conștiincios declarația de avere din care reiese că nu a avut niciun loc de muncă, că nu a deținut proprietăți și nici venituri semnificative, cu excepția indemnizației de consilier județean.

La capitolul interese, precizează că este asociat într-o firmă de „dezvoltare și promovare imobiliară”, SC Reider Plus SRL, înființată în 2009 dar cu activitate suspendată din 2013.  În tot acest interval, consilierul sărac n-a declarat dividende sau venituri suplimentare, nici salariu, ci doar indemnizația modestă de consilier, în valoare de aproximativ 900 lei/lună.

O schimbare suspectă și majoră se petrece în 2019. Laurențiu Oprea – care până la acest moment se prezenta drept cel mai sărac consilier județean, fără un loc de muncă – se pricopsește cu nu mai puțin de 14 apartamente, toate în Cluj-Napoca, evaluate – spun surse din domeniul imobiliar – la aproximativ 1 milion de euro.

În declarația de avere, Laurențiu Oprea precizează că a obținut apartamentele prin „donație”, fără să dezvăluie cine i le-a donat. Sursele Actual de Cluj au informat că donația ar fi venit din partea fiului, un tânăr care lucrează, împreună cu soția sa, la Aeroportul Cluj.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/laurentiu.oprea.96