Jurnalista Sidonia Bogdan – Comisarul.ro, prelungirea lui Rareș Bogdan, va încasa 25.000 de euro de la bugetul statului

Jurnalista Sidonia Bogdan spune într-o postare pe pagina de Facebook că site-ul Comisarul.ro, apropiat de vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a prmit subvenție din partea guvernului Orban în valoare de 25.000 de euro.

”Site ul Comisarul va incasa 25.000 de euro de la bugetul statului. Cu acesti bani, un jurnalist freelancer poate produce subiecte de presa timp de doi ani de zile. In mod transparent si cu respectarea regulilor meseriei.

Acum cateva luni am vrut sa documentez un articol despre acest site, fiind prelungirea lui Rares Bogdan in social media. Am sunat patronul site ului si nu a dorit sa stea de vorba de mine. Am cerut sa vad redactia si sa stau de vorba cu jurnalistii care publica pe acest site. Secretomanie totala, lucru nemaintalnit in presa. Faceti un mic exercitiu: cautati orice jurnalist asumat sau redactor sef de ziar, nu va dori sa isi arate munca? Evident ca nu exista asa ceva, pentru ca jurnalismul este cea mai transparenta meserie din lume.

Intrebarea mea era cine este Comisarul? Si de ce nu isi asuma el identitatea? Potrivit surselor mele, comisarul este un fost pdl-ist din Slatina, fost jurnalist local.

Cum poate un astfel de site care nu isi asuma o identitate sa primeasca bani publici? E peste puterea mea de intelegere.” – a scris Sidonia Bogdan pe Facebook

Site-ul comisarul.ro a fost acuzat și în trecut că distribuie fake news și că folosește un limbaj licențions.

Sursă foto -comisarul.ro
Sursă foto -comisarul.ro

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/