Dragoș Stanca (BRAT) răspunde USR – Și Barna și Dragnea și Nicușor Dan și Șerban Nicolae – tot politicieni

Iulian Bulai (USR) a numit banii alocați de Guvern pentru finanțarea unor publicații și televiziuni drept ”șpagă pentru moguli” și ”mită pentru presă”, precizând însă că presa de investigații, media inovatoare și presa locală apolitică au nevoie de sprijin din partea statului:

”Fără bani publici pentru mogulii presei! Presa locală nepolitizată, presa de investigații, media inovatoare atentă la interesul public au nevoie de sprijin – dar transparent, competitiv, pe merit, nu pe listă și pe ochi frumoși. Am depus azi, împreună cu Cătălin Drulă, un amendament la OUG 63/2020, ordonanța mitei pentru presă, pentru ca programul PNL de șpagă pentru moguli să se-ncheie pe 15 iulie. Iar ce rămâne necheltuit din cele 200 de milioane de lei să treacă la bugetul de sănătate, pentru medicamente pentru boli cronice cu risc crescut utilizate în programele naționale cu scop curativ. Bolnavilor cronici, televizorul nu le ține loc de tratament”.

Dragoș Stanca, președintele BRAT, le răspunde celor de la USR pe Facebook:

Dragi colegi de bulă din USR care vorbiți așa, la modul general, de presă, jurnaliști, media “aservită” și alte generalisme: îmi permit să vă reamintesc că și voi și PSD tot partid sunteți. Și Barna și Dragnea și Nicușor Dan și Șerban Nicolae – tot politicieni. Cum e? Sounds fair?

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dragos.stanca