Orban – Îmi doresc un mandat de patru ani în fruntea Guvernului astfel încât, când vom tăia panglici, să ştim clar că este doar meritul nostru şi al cel celor care au colaborat la realizarea acestor investiţii

Premierul Ludovic Orban afirmă că îşi doreşte un mandat de patru ani în fruntea Guvernului pentru a putea să finalizeze obiective de investiţii mari în infrastructură.

„Cine taie panglica nu este întotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrări. Realizarea unei lucrări mari de investiţii este rodul colaborării şi efortului pe care-l fac foarte mulţi actori. Un proiect pleacă de la idee, are nevoie de studiu de prefezabilitate sau direct studiu fezabilitate, are nevoie de proiect tehnic, are nevoie de o echipă care să-l construiască, are nevoie de multe alte lucruri care sunt conexe. Un proiect mare de investiţii durează patru, cinci şase ani de zile, în funcţie de mărimea şi de complexitatea lui. Ce-mi doresc, dacă mă întrebaţi, îmi doresc un mandat de patru ani în fruntea Guvernului astfel încât, când vom tăia panglici, să ştim clar că este doar meritul nostru şi al cel celor care au colaborat la realizarea acestor investiţii fundamentale în infrastructura României”, a spus premierul.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pnl.ro/