aprilie 11, 2021
POLITICA STIRI

PSD pune presiune pe guvern și pregătește o campanie de strângere de semnături de la pensionari pentru creșterea pensiilor

PSD pregătește o campanie de strângere de semnături de la pensionari pe care intenționează să le folosească în momentul în care vor depune o moțiune de cenzură, dacă Guvernul PNL nu mărește cu 40% punctul de pensie. Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat la Digi24 că pensionarii vor fi întrebați cum pot să trăiască cu banii din pensie.

„Strângem semnaturi de la pensionari. Îi intrebăm dacă dânșii au cum să trăiască cu banii aceștia. Pentru a arăta că avem peste 3 milioane de oameni care nu pot supraviețui în acest moment, în România.”, a declarat Niculae Bădălău.

În discuțiile interne, la ultima ședință CEx, social democrații au discutat despre o campanie de strângere de semnături. Cei mai mari susținători ai demersului sunt secretarul general al PSD, Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, care a lucrat la legea pensiilor. Aceștia vor să strângă semnături pentru a arăta Guvernului că pensionarii susțin majorarea pensiilor cu 40%, de la 1 septembrie.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *