aprilie 12, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Marcel Ciolacu acuză guvernul Orban de manipulare după creşterea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu covid-19 – ”Mă aşteptam la această manipulare”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că numărul crescut de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus prezentat de autorităţi în ultimele zile face parte din ”manipularea”pregătită de către Guvern, întrucât PSd nu a anunţat tranşant dacă va vota sau nu starea de alertă.

”Acum plătim toate aceste 3 luni de manipulare, nu s-au făcut testări, acum când vine starea de alertă, când nu am anunţat clar dacă vom vota sau nu, se fac testări. Informaţia încearcă să o ţină numai la ei. Acest lucru nu e permis într-o democraţie” – a declarat liderul PSD.

Intrebat cum ar trebui să arate starea de alertă pentru a fi votată, liderul PSD a precizat:

 ”E normal să laşi anumite instrumente specialiştilor la îndemână: purtarea măştilor, distanţarea socială, dacă vii dintr-o ţară de risc major trebuie intrat în carantină. Nu avem nicio problemă legat de sănătatea oamenilor. Problema e să se deschidă spitalele, bisericile. Oamenii nu mai trebuie să aibă o problemă cu necunoscutul. Sub nicio formă achiziţii directe, s-au făcut destui bani, e de ajuns. Nu mai există angajări prin derogare de la lege, achiziţii directe. Sunt nişte condiţii minimale, de bun simţ, pentru a ajunge la o stare intermediară până la intrarea la normalitate. Şi să avem acces la informaţie. Sunt preşedintele Camerei, nu se poate ca eu şi preşedintele Senatului să nu avem nicio informare până la acest moment”.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *