Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) susţine că 70% dintre hotelierii şi restaurantele de pe litoral vor da faliment dacă acestea nu vor putea primi clienţi din data de 15 iunie.

sondaj

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier” – a spus Mohammad Murad, președintele FPTR.

Mohammad Murad are o relație de prietenie cu Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL. Fostul moderator TV nu a ascuns această relație, ci, dimpotrivă, a afișat-o. „Un gest mare facut de un alt prieten al meu”, spunea el, recent, când Murad a donat alimente persoanelor cu posibilități materiale reduse.

Relația dintre Rareș Bogdan și premierul Ludovic Orban este una foarte rece. Unele surse politice vorbind chiar de o luptă pe față între cei doi în spatele ușilor închise.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/