noiembrie 1, 2020
SOCIAL STIRI

Un ucigaș liber pe străzile din România. Marius Csampar a ucis şase persoane – ”Să ucizi e ca mersul pe bicicletă”

Între 1994 şi 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane şi avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Capul unei victime l-a folosit ca să joace fotbal. Pe o altă victimă a dat-o la şobolani. În puşcării i se spune ”Pisica neagră” şi prima oară a omorât la 16 ani. De fapt îl cheamă Marius Csampar şi este singurul român condamnat la 99 ani de închisoare.

A fost eliberat săptămâna trecută după ce a executat 22 de ani din pedeapsă. Are în ”palmares” şase crime, peste 200 de tâhării şi furturi ”fără număr”.

A comis prima crimă la 16 ani. Era 1993, decembrie, şi el venise l-a furat cu încă 3-4 inişi. Proprietara casei i-a suprins, iar Csampar a acţionat. ”Am lovit-o cu pumnii şi a căzut. Nu a mai mişcat. Am luat din casă ceva electronice şi bijuterii. Dacă mai stăteam găseam şi banii că ştiam că-i avea. Dar am auzit larmă pe afară şi am fugit”, îşi povesteşte Csampar prima crimă.

Marius Csampar a fost eliberat pe 20 mai din Penitenciarul Turnu –Severin pentru bună purtare. Potrivit motivării sentinţei Tribunalului Mehedinţi care i-a admis la a treia încercare cererea de eliberare, Csampar merită să iasă din puşcărie deoarece a fost recompensat de 20 de ori cu suplimentarea drepturilor şi de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative şi a obţinut 139 de zile-câştig ca urmare a muncii prestate.

 

 

Sursă foto – antena3.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *