O persoană în comă alcoolică a fost declarată moartă de COVID-19 în statul american Colorado

30 March 2020, Saxony, Plauen: A medical-technical assistant shows the graphic evaluation of negative and positive corona tests on a monitor in the Diagnosticum laboratory in Plauen. The laboratory is the central testing facility of the Diagnosticum medical practice located in Neukirchen near Chemnitz. All tests for the clarification of infectious diseases are carried out here according to the PCR method - polymerase chain reaction - and for weeks now also the tests for Covid-19. The practice is one of 97 in Germany currently testing corona tests. Of the approximately 300,000 tests carried out in Germany every week, about 9100 are examined in Plauen. Photo by: Hendrik Schmidt/picture-alliance/dpa/AP Images

Conform Fox News,  statul american Colorado a tăiat aprope un sfert din numărul deceselor atribuite coronavirus, după un scandal în care o persoană în comă alcoolică a fost declarată moartă de COVID-19.

După ce trecuse de reperul de 1.000 de decese în statisticile oficiale privind epidemia cu noul coronavirus, statul Colorado a operat, prin autoritatea de resort, o ajustare cu peste 270 de cazuri a acestui bilanț. Verificarea care a certificat numere în scădere a venit în urma unei presiuni publice, după ce o persoană cu o alcoolemie de 0,55%, peste doza letală a fost atribuită morților de COVID, a decedat, fiind însă evident că respectivul deces nu poate fi atribuit coronavirusului.

 

 

Sursă foto – time.com