februarie 26, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Ministrul Educației, Monica Anisie – “Sunt părinți care sunt inconștienți și tâmpiți și ies cu copiii în parcuri și după aceea fac gălăgie că trebuie să vină la școală”

Conform Național.ro, Monica Anisie, ministrul Educației dar și președintele PNL Sector 2 a organizat o ședință la sediul partidului.

În cadrul acestei ședințe, Monica Anisie s-a declarat nemulțumită de faptul că parcurile sunt pline de copii după relaxarea începută pe 15 mai:

”Sunt părinți care sunt inconstienți și tâmpiți și ies cu copiii în parcuri și după aceea fac gălăgie că trebuie să vină la școală”.

Declarația ministrului vinde după ce un studiu IRES arată că peste 900.000 de copii din România nu au avut acces sau au avut acces limitat la școala online din cauza lipsei de infrastructură.

Studiul IRES poate fi consultat AICI.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/AnisieMonicaCristina/

Related Posts

  1. Octavian 1971 says:

    Acum câteva luni in urmă o făcea pe Dancila în toate felurile. Că nu se exprimă corect,cică se!!! Iar ministra Anisie,culmea ” e și profesoară de limba română și o da în “groapă” grav de tot!!! Rușine și asemenea specimene precum: Țurcan, Orban,Stefan,Anisie ,Citu și Violeta Alexandru!!! Penibilul nu se poate măsura la ei!!!

  2. Asemenea indivizi au si tupeu.Cum indrazneste sa califice parintii .Trebuie alungata urgent din guvern.Acu se viseaza si parlamentar. Vai de capul ei,fara creeier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *