octombrie 23, 2020
FEATURED SOCIAL STIRI

Poliția în acțiune – Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân care-și aduna oile fără declarație pe propria răspundere

Conform Observatorulph.ro, un bătrân din satul Dobrota, comuna prahoveană Gornet-Cricov, a fost amendat de oamenii legi cu 15.000 de lei pentru că a ieșit din curte să-și adune oile fără declarație.

Polițistul a consemnat în amendă:

„A fost depistat în comuna Gornet-Cricov, sat Dobrota, pe domeniul public, fiind în apropierea terenurilor extravilane din sat. Acesta nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere, pentru a părăsi domiciliul, menționând că a părăsit domiciliul pentru a ieși la păscut cu oile, fără a fi angajat, acesta nereprezentând un motiv întemeiat.”

Bătrânul are o pensie de 700 de lei și doar 8 mioare. Din acești bani el trebuie să plătească 15.000 de lei amendă. Practic, ar putea plăti amenda în aproximativ doi ani dacă nu cheltuie nimic din pensie.

Poliția Română are ca principală ocupație tăierea amenzilor. Alexandrei i-au spus să nu mai țină linia ocupată, criminalitatea a crescusut exponențial, apar lunar fotografii cu șefi din poliție la petrecerii cu infractorii iar noi plătim amenzile date de polițiști prea zeloși.

 

 

 

Sursă foto – www.artmajeur.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *