ianuarie 24, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

România stat polițienesc – Suntem singurul stat european care pus conducere militară spitalelor și sunt campioni la numărul de amenzi și contravenții

Conform Libertatea.ro, autorităţile din România au luat printre cele mai severe măsuri împotriva răspândirii bolii din UE, poliţiştii au doborât toate recordurile la amenzi și suntem singurul stat european care a pus conducere militară la câteva spitale. În schimb, suntem codași la testare.

Doar Italia, Spania și Franța au mai luat măsuri comparabile cu cele din România, dar aceste trei țări sunt exact cele mai afectate din Europa, cu peste 160.000 de cazuri înregistrate și peste 23.000 de decese fiecare.

Continuarea pe Libertatea.ro

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/mapn.ro/

Related Posts

 1. Santem cei mai prosti din Europa si bineinteles credeam ca o ducem bine ( chiar daca am mercedes de 100000 de euro sant cel mai Prost om din lume deoarece nu am cum sa ma exprim adica dreptul la liberate a disparut din cauza unor indivizi care din pacate nu au ,nu stiu si nu vor stii niciodata ca instaurarea la putere a armatei inseamna doar inceputul unui declin fara precedent si irreversibil .Adica tot ce ati crezut ca ati castigat in revolutie(lovitura de stat) strigand armata e cu noi nu mai e valabil in acest caz deoarece armata actual nu mai este cea de acum 30 ani in urma (populara) acum este alcatuita de profesionisti(mercenari) condusi de catre un singur comandant care se chiama (ban) care oricum nu poate fi folosit pentru a construii o democratie ci doar pentru a grabii drumul (sigur) catre distrugere a natiei si a teritoriului national.
  Stati acasa si bucurativa inca de libertatea ( putina)pe care o mai aveti in interiorul proprietatii care o mai aveti si pe care incet incet o veti pierde prin decrete si propriri in urma neputintei de a platii taxele si impozitele respectiv amenzile accumulate tot datorita acestor decrete (care sant facute sa va salveze viata care este periclitata de un virus minuscul si probabil inoffensivo in rapport cu reglementarile actuale)

  Stati acasa ….este mai bine pentru toti ….deocamdata…..

  • MAI DOMNULE!
   O ARMATA PROFESIONISTA NU ESTE ACELASI LUCRU CU O ARMATA DE MERCENARI!!! INTELIGENTULE!
   Ia mai gandeste-te inca odata, filtreaza, da-ti singur seama ca esti prin gradina dupa rosii, cere-ti respectuos scuze fata de TOTI cei care imbraca haina militara, ptr.ca ei sunt cei care, sunt acolo UNDE Dumneata, nu esti pregatit sa fii, sunt acolo CÂND Dumneata nu poti fii prezent si fac de multe ori sacrificii pe care , Dumneata, NU ESTI DISPUS sa le faci…si toate acestea pentru ca Dumneata, sa stai confortabil si sa faci remarci la adresa acestor oameni …oameni cu familii, cu viata sociala, cu probleme la fel ca ale tale…doar ca ei, isi fac tacuti DATORIA, respecta cu sfintenie JURAMANTUL MILITAR.

 2. Aveti dreapta….Pe timpul lu CIAUŞESCU….armata apara poporu …..dar acum…..Pacat cum ajuns țara asta, din care a fost una din ce mai bogate din Evropa,şi fara o datorie, dar acum nu mai pote ieşi nici o data din datori…..unde vor fi tota bogatia rare area….?

  • IoandeAlba says:

   Vorba vine ca apara poporul.La revolutie a tras din plin ca in 1907,si tot asa a fost folosita impotriva celor care s-au opus colectivizarii.Asa ca nu mai preluati sloganele comuniste si analizati faptele !

 3. Dorin Alexandru says:

  Asta meritam, lipsa, insuficienta si ineficienta educatiei nationale de dupa ”revolutie”, ne-a adus aici! Sunt foarte multi analfabeti, necivilizati, chiar salbatici, care se cred inteligenti si vor sa fie ”macho”, nu inteleg si nici nu respecta nici o regula simpla, d-apai legi! Asta este masa votantilor pesedeului, astia sustin partidul distrugator al tarii! Daca nu se face ceva cu educatia in Romania, in curand va fi ca in tarile sarace din Africa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *