septembrie 29, 2020
FEATURED POLITICA STIRI

Protest la Spitalul Sfântul Ioan – o parte din personalul medical nu a primit bonusul promis de președintele Klaus Iohannis

Conform Stiripesurse.ro, mai mulți medici și asistente au ieșit în stradă fiind nemulțumiți de faptul că nu primesc bonusul de 500 de euro promis de președintele Klaus Iohanis și guvernul Orban.

”Deci, am solicitat astăzi Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID. Și vorbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună.
Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil.
Am promisiuni din Guvern, am vorbit cu Premierul Orban, cu ministrul Fondurilor Europene, am promisiuni că în foarte puțin timp vor veni cu soluții foarte concrete.
Trebuie să știți că mă bazez pe dumneavoastră toți, și autoriăți centrale, și autorități locale din Suceava, să rezolvăm repede și bine această situație. ”, a spus președintele Iohannis

Un asistent medical a declarat pentru România TV că doar o parte din personalul medical va primi bonului, întocmirea listei cu beneficiari revenind managerului spitalului. Oamenii au ieșit în curtea unității medicale, nemulțumiți de metodă și susțin că dacă situația nu se remediază vor protesta chiar și în stradă, după ridicarea stării de urgență.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/klausiohannis/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *