octombrie 29, 2020
ECONOMIE STIRI

În plină epidemie, Glovo reduce veniturile curierilor, cei mai expuși la infectarea cu Covid-19

Conform stiridecluj.ro, mai mulți curieri Glovo au făcut grevă. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că firma a scăzut bonusul pe care îl plătește de la 1,5% pe kilometru din valoarea comenzii, la 1,1% / km.

”Am dori să măriți bonusul pe kilometru! Având în vedere situația aceasta, riscul la care ne supunem zi de zi, fiecare dintre noi, cu acest coronavirus, cred că am merita măcar un bonus mai decent, având în vedere că aproape fiecare dintre noi respectăm 100% din regulile impuse și ne conformăm astfel încât fiecare client să primească ceea ce a comandat, în timpul cel mai scurt și cu cea mai mare seriozitate! Doar gândiți-vă câți oameni își riscă sănătatea sau chiar viața pentru ca clienții să fie mulțumiți și în siguranță! Consider că toți ne putem înțelege și putem cădea la un comun acord având în vedere situația în care suntem. Chiar nu cred că cerem absolutul, cerem doar un bonus mai decent, care să ne favorizeze și pe noi în plină pandemie!” a relatat un curier.

Curierii Glovo cred că ar trebui să fie plătiți cu 1,8% pe kilometru din valoarea comenzii, având în vedere riscurile pe care și el asumă.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/GlovoappRO/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *