ianuarie 20, 2021
POLITICA STIRI

Radu Herjeu – A început operațiunea ”pe cine dăm vina ca să n-o încasăm prea rău la alegerile anticipate amânate”

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

Bun, am înțeles, a început operațiunea ”pe cine dăm vina ca să n-o încasăm prea rău la alegerile anticipate amânate”. Am înțeles că Streinu Cercel e un ciumat roșu, dar brun, pentru că numai naziștii visau la lagăre făcute din hoteluri, mai ales că a îndrăznit să comploteze cu Firea pentru a testa bucureștenii, ceea ce ar fi stricat statisticile oficiale optimiste ale conducerii de stat și de partid. Sunt sigur că el va fi găsit vinovat și pentru ce s-a-ntâmplat la Suceava, Gerota, Țăndărei sau Arad. Deși aici va trebui să împartă vina cu celălalt țap ispășitor de serviciu permanent, Arafat.

Ce nu înțeleg e de ce mărețul cârmaci și piticii lui de grădină nu extrag această măsea cariată din dantura rânjită a incompetenței guvernamentale? De ce nu izolează acest element dușmănos și dăunător, care riscă să umbrească toate succesurile dă dreapta în lupta cu virusul comunist?

De ce, pur și simplu, nu-i mai fac niște dosare penale până pricepe omul și tace, așa cum a mai promis?

Ci doar au asmuțit pe el rămășițele de propagandă neplecate în șomaj tehnic.

 

 

Sursă foto – DCmedical.ro

Related Posts

  1. Totuși,d-le Herjeu,o opinie a dvs.asupra planului întocmit cică încă din februarie,al dr.Streinu Cercel?
    OK,am înțeles demult că oricine nu se află în grațiile Varanului Felix,aka Dan Voiculescu,este „de porc”,dar concret,pe subiectul în discuție,PLANULdr.Streinu Cercel,absolut TOT planul,cum vi se pare?V-ați muta bătrânii din familia dvs.cf.planului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *