Andrei Caramitru despre incidentele dintre romi și forțele de ordine – Dacă au tupeul sa atace cu arme poliția – o sa atace curând și oamenii normali – e nimica toată pentru ei

Andrei Caramitru atrage atenția asupra incidentelor tot mai dese dintre ”bombardieri” și forțele de ordine. Acesta se arată îngrijorat de amploarea luată de aceste conflicte.

Din ce văd, din ce in ce mai multe violente și sălbăticie. In Rahova acum, in Săcele acum câteva ore, in Hunedoara ieri. Bombardierii își pierd nervii, vor sa petreacă și încep sa atace extrem de violent poliția.

E o situație gravă. Aici va spun clar – trebuie sa susținem 100% poliția și Jandarmeria. Sa Terminați cu criticile stupide ca de ce dau amenzi sau ca ce și cum nu fac. E ușor sa vorbești de pe canapea, când nu trebuie sa te învârti prin asemenea cartiere și printre asemenea oameni.

Cred ca trebuie acum ca statul sa dea un mesaj de forța. De toleranta absolut zero. Și zonele astea de nebuni sa fie închise, carantinate total. Nimeni nu intra nimeni nu iese. Cei vinovati arestați pe loc. Oricum e evident ca nu respecta nimic și stau claie peste gramada acolo. Și sunt un pericol urias pentru toată lumea – nu ne dau doar covid dar o sa ajungă sa ne omoare pe străzi. Dacă au tupeul sa atace cu arme poliția – o sa atace curând și oamenii normali – e nimica toată pentru ei. – A scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – antena3.ro