Ce facem cu bătrânii și copiii din zonele rurale? Mai multi copii și bătrâni din sate suferă de frig și foame în izolare

Conform ziarului Liber în Teleorman, în zona rurală  izolarea ridică probleme serioase. Județele sărace au sate și mai sărace iar izolarea agravează această stare.

În România profundă încă există mulți oameni care-și trăiec viața după o zi pe alta. Mulți muncesc cu ziua, alții trăiesc din mila vecinilor. Perioada dificilă prin care trecem pune în mare cumpănă mai multe persoane vârstnice, dar și familii cu mulți copii din localitățile teleormănene Ciuperceni și Poiana, care, pe fondul interdicției de a părăsi domiciliul, mor efectiv de foame în propriile locuințe.

Unii dintre copii sunt premianți la școală și erau sprijiniți de părinții lor care munceau cu ziua. Acum nu mai au nici asta.

Continuarea pe Liber în Teleorman

Asociația “Un pas spre Educație“ face un apel către persoanele fizice, juridice sau ONG-uri pentru a oferi un sprijin cât de mic pentru persoanele aflate în nevoie din Teleorman.

Cei care doresc să ajute, pot lua legătura cu președintele ”Asociației Un Pas Spre Educație”, Violeta Zaharia, la numărul de telefon: 0769653045.

 

Sursă foto – liberinteleorman.ro