Realizatorul B1TV, Radu Buzăianu, a scris pe pagina de Facebook despre un caz de la Spitalul Universitar în care, din cauza lipsei testelor, un barbat a stat 5 zile și cel mai probabil a infectat colegii de salon și mai multe cadre medicale fără ca cineva să știe că are coronavirus.

sondaj

La Spitalul Universitar a fost internat unu luni, despre care, pentru că nu venise din vreo țară, au zis că are pneumonie. LUNi!!

Medicii, asistentele, nu mai zic colegii salon, internați cu tot felul de probleme, timp de 5 zile au interacționat cu el, pentru că dacă n-a venit din altă țară s-a presupus că nu-s probleme. VINERI!! i-au făcut testul și s-au dumirit. 16 cadre medicale a scos din circuit. Dar de ce recapitulez asta?

Hai să ne uităm la Germania. 13.979 de cazuri, doar 42 de decese. Germania e în primele țări cu oameni depistați, dar între ultimele cu decese. Dincolo de sitemul medical, ăștia mai au ceva. AU TESTE!! Fac și 160 000 de teste pe săptămână. Ca să scoată din societate oamenii cu COVID19. Pare logic.

Pare că cu asta trebuie să ne ocupăm. Noi l-am avut o săptămână pe unu intr-un spital, cu impresia că are o pneumonie. – a scris Buzăianu pe pagina de Facebook

 

 

 

Sursă foto – ec.europa.eu