Coflictul plin de invective dintre jurnalistul Victor Ciutacu și consilierul ministrului de Interne, Traian Berbeceanu, arată, de fapt, cum este România

Conflictul dintre Ciutacu și Berbeceanu este unul mai vechi dar acum, cei doi au decis să aibă un schimb de replici suburban în spațiul public.

Victor Ciutacu a scris pe Facebook:

„Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect față de autorități când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politică de ordine publică?”

„Smeriți-vă în fața militianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii și care a făcut acte de schimburi de mașini cu ei, dar, când vă veți trezi cu bandele de răufăcători la ușă, să nu vă aud că vă pisiciți a jale. Ați ajuns să dați bani pe maculatură produsă de niște haimanale, i-ați făcut persoane publice, stați la coadă ca proștii să vă dea autografe, vă meritați soarta. Spălați-vă cu ei pe cap, scoateți tot din buzunare, așezați-vă în genunchi, puneți mâinile la ceafă și rugați-vă fierbinte să nu vă zboare căpățânile de pe umeri” – a scris jurnalistul RTV

Traian Berbeceanu a răspuns tot pe Facebook:

Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace?

Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.

Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta.

Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.

Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii.

Hai sictir, secătură!

 

 

Sursă foto – facebook berbeceanu/ciutacu