Sebastian Bodu, consilierul lui Ludovic Orban, – ”Nu l-am auzit pe Vlad Voiculescu să se delimiteze de colaborarea tatălui său cu Securitatea, atunci când a primit sentința, în 2015”

Sebastian Bodu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală între  2005 – 2007 a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului la finalul lunii februarie.

Acesta a scris pe Facebook despre cazul Vlad Voiculescu:

Zic unii că nu trebuie să răspundă copiii pentru faptele reprobabile ale părinților. Ok. Dar nici nu l-am auzit pe Vlad Voiculescu să se delimiteze de colaborarea tatălui său cu Securitatea, atunci când a primit sentința, in 2015. A fost mucles. Iar acum, sanchi, cică a fost scoasă in campanie, deși era publică. Pai, dacă ar fi fost publică, nu ar mai fi fost acum decât o ciorbă reîncălzită, nu ar fi iscat ditai scandalul. În fine, nu doar că Vlad Voiculescu nu s-a delimitat de fapta tatălui său, dar a lăsat să pară că e sentința nu reflectă adevărul, tatăl său fiind, de fapt, un om bun, muncitor și corect. Oare cum s-or fi simțit victimele denunțurilor sale la Securitate?… Deci Vlad Voiculescu vrea să fie și “politician altfel”, și empatic față de tatăl său în mod public, ceea ce nu se poate.

#ciumaroz

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/gabi.clantau