Marcel Ciolacu referitor la Olguța Vasilescu: ”E și normal să existe în fiecare partid o aripă PRM-istă”

Invitat la Digi24, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre cooptarea în echipa sa a Olguței Vasilescu. Acesta a apărat-o spunând că este potrivită pentru primăria Craiovei și că orice partid are nevoie de o aripă PRM-istă.

„Lia Olguța Vasilescu este colega mea de partid, cu performanțe politice alături de Claudiu Manda, vorbim de meritocrație… e candidată la municipiul Craiova. Cu un mandat la Ministerul Muncii, eu îl consider foarte bun. Nu am auzit pe cineva atacând-o de ce a făcut la minister, am auzit că este atacată că este PRM-istă. Va fi o primăriță de excepție. Și pe doamna Gabriela Firea, urmează să am mâine o discuție mai aplicată”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

„În fiecare partid (e o nuanță PRM-istă, n.red.). Este și normal să existe, nu înțeleg uimirea, e normal să existe în fiecare partid o astfel de aripă. Important este cât este de dominantă, ea se adaptează cerințelor populației. Să vorbim concret, există un dublu standard între produsele din Europa și produsele din România. Rețeta de Coca Cola de la Bruxelles este diferită decât sticla de Coca Cola din România, cea din România a devenit aproape mai scumpă decât cea de la Bruxelles. Pasta de dinți! Rețeta e diferită în Europa. Roșiile au alt gust”, a mai adăugat președintele PSD.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/CiolacuMarcel/photos