Premierul desemnat, Dacian Ciolos, da mana cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sfarsitul consultarilor pe tema formarii noului Guvern, la sediul Partidului National Democrat, din Bucuresti, miercuri, 11 noiembrie 2015 . ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Guvernul Cioloș a fost sprijint în Parlament de către PSD, astfel Dragnea a reușit să-l numească pe Vasile Dâncu la ministerul Dezvoltării și să o mențină pe Sevil Shaideh secretar de stat.

sondaj

Acum, Dacian Cioloș denunță mișcările lui Nicușor Dan, care a devenit candidatul unic al dreptei în dauna lui Vlad Voiculescu, preferatul lui Cioloș .

”Mi-ar fi plăcut ca Nicușor Dan să fi discutat cu Vlad Voiculescu și despre susținerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, așa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv. Ar fi fost bine ca anunțul despre candidatul comun să fi fost unul făcut împreună de Alianța USR PLUS, PNL, PMP și mișcările civice care s-ar fi alăturat acestui proiect. Am văzut însă suficiente în politica românească ca să înțeleg tentația unei „lovituri“ de imagine și calculele politice din spatele ei. O „lovitură“ de care, din punctul meu de vedere, avea nevoie numai Ludovic Orban.” – a mai spus Dacian Cioloș

„Aş spune că e un amic. Si cred eu ca pe discuţiile pe care le avem pe programul de guvernare, putem vorbi şi de o relaţie de încredere. Mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”, spunea Dacian Cioloș despre Liviu Dragnea , în timpul unei emisiuni de la Antena 3 în anul 2015.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/