septembrie 25, 2020
FEATURED SOCIAL STIRI

Angajații vietnamezi de la Puiul Regal, furnizorul KFC din Cluj, au tranșat și prăjit un câine

Conform ZiardeCluj.ro, un grup de vietnamezi care locuiesc în Gilău sunt acuzați că au furat un câine pe care apoi l-ar fi mâncat. Potrivit surselor, vietnamezii sunt angajați la Puiul Regal, furnizorul lanțului fast-food KFC.

Câinele aparținea unui paznic de la Castelul Racoczy Banffy din Gilău. Acesta ar fi remarcat dispriția câinelui și ar fi găsit urme de sânge ce l-au condus spre barăcile unde locuiesc vietnamezii. Acesta a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii ar fi găsit resturi de carne în frigiderul din baracă, informează ziarulclujean.ro

“La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale. În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, potrivit IPJ Cluj.

 

 

Sursă foto – https://twitter.com/jazzatkin/status

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *