Cătălin Dudu, medic la Spitalul Județean de Urgență Slatina, consideră că „nu suntem pregătiți să facem fată unei epidemii” și „când va ajunge la noi virusul, o să fie vai de noi”.

sondaj

Acesta a scris pe pagina personala de Facebook:

Dovada mai mare de amatorism decat sa izolezi la domiciliu 3 fete care vin dintr-o regiune afectata de coronavirus si sa nu te intereseze deloc de ceilalti pasageri cu care fetele au intrat in contact intr-un spatiu inchis,nu cred ca exista decat poate aia in care ,daca informatia e corecta:au imbarcat pasagerii ce trebuiau sa plece spre Italia si dupa au realizat ca poate ar fi bine sa dezinfecteze aeronava preventiv si i-au debarcat.

Din pacate nu suntem pregatiti sa facem fata unei epidemii si o spun cu toata responsabilitatea.

Cand va ajunge si la noi virusul o sa fie vai de noi…fiecare va trebui sa se descurce pe cont propriu pentru ca asa cum a declarat ministrul finantelor in martie vom achizitiona primele materiale de protectie si lupta cu virusul.

Oricum sa nu ne panicam ;”avem locuri suficiente pentru carantina „si acum vad ca au dreptate…cati oameni fara casa sa fie afectati????

Este trist si ingrijorator ce se intampla si as vrea sa aud ca se organizeaza o celula de criza si se iau niste masuri imediate pentru a incerca sa limitam prportiile unui dezastru iminent.

Pana atunci sa mergem sa ne rugam ca doctorii aia pe care ii hulim si acuzam public de cate ori avem ocazia sa aiba curajul sa ne trateze in conditiile unei lipse totale de mijloace de protectie.

Sper ca domnul ministru sa includa prin OUG si coronavirusul pe lista programelor nationale ca poate spitalele private sunt mai bine organizate si dotate.

Cum Dumnezeu e mare sa speram ca va fi bine. – Cătălin Dudu

 

 

 

Sursă foto – www.nytimes.com