Ciolacu promite, la Bruxelles, că va reforma PSD

Președintele PSD este într-un turneu european prin care încearcă să refacă vechile contacte ale PSD cu socialiștii europeni.

Acesta s-a întâlnit astăzi cu liderul socialiștilor europeni, Serghei Stanishev, și i-a transmis că “în România situația este complicată pentru că avem un Guvern minoritar”.

După întâlnirea de la Bruxelles, Ciolacu a primit asigurări din partea conducerii PES că PSD va fi ajutat dacă are nevoie iar liderul PSD i-a promis lui Stanishev că “încearcă să reformeze partidul în perioada următoare”. La întâlnire au participat și europarlamentarii Victor Negrescu si Dan Nica.

Marcel Ciolacu se întâlnește la Bruxelles și cu vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans și cu președintele Parlamentului European, David Sassoli.

Înaintea vizitei la Bruxelles, Marcel Ciolacu a scris pe Facebook:

”Îmi doresc și cred cu tărie că este necesar ca #PSD să își recâștige dimensiunea sa de #partideuropean. Trebuie să ne reconectăm la Europa!

PSD trebuie să revină la masa dialogului european și să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive și fără finalitate. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar și cu înțelepciune pentru interesele țării noastre.

Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României!”

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/