Victor Ponta – Între doamna Dăncilă şi domnul Orban e diferenţă doar de pantofi

În discursul de la Convenţia anuală a PRO România, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului, Victor Ponta l-a numit pe premierul Ludovic Orban „noua doamnă Dăncilă”, spunând că, între cei doi, nu există decât o diferenţă de pantofi.

„Nu vreau să jucăm la mize mici, să ne dea şi nouă cineva un secretar de stat, cine ştie ce funcţie. Dacă aş fi vrut lucrul ăsta, puteam să mă înţeleg şi cu doamna Dăncilă, şi cu noua doamnă Dăncilă, numită Orban. E diferenţă doar de pantofi între cei doi. Cred că toţi vă doriţi să facem altceva, să reuşiţi să schimbăm nişte lucruri şi, din fericire pentru noi, nu sunt alţii care să îşi dorească aceleaşi lucruri.

Spunea cineva aici că am fost un prim-ministru bun. O să mă certe Daciana că sunt arogant, dar după mine nu prea au fost prim-miniştri. Poate or să mai fie.

Au fost înaintea mea prim-miniştri mai buni decât mine, unul sigur. După, nu au mai fost prim-miniştri. Au fost nişte oameni nimeriţi acolo din greşeală şi, de fapt, cred că aşa se explică de ce nu am evoluat, ci am involuat”, a declarat Ponta

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/victor.ponta/photos