Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat bugetul pentru anul 2020. Proiectul propus de primarul Gabriela Firea a fost votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus.

sondaj

Președintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că va propune excluderea consilierilor Hazem Kansou şi Cristian Olteanu care au votat proiectul de buget.

”Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă. Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, declarat Violeta Alexandru.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/gabifirea/photos