Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, intră pe piața românească cu 418 farmacii

Începând cu 10 februarie, toate farmaciile Arta și Punkt au devenit Dr.Max iar doar o parte dintre farmaciile Sensiblu sunt rebranduite Dr. Max.

Brandul Sensiblu va continua sa existe pe piață. Peste 200 dintre farmaciile din rețeaua Sensiblu vor continua să opereze sub acest brand, în întreaga țară. În total, 418 farmacii Dr. Max sunt deschise în 93 de orașe din țara noastră.

Lanţul de farmacii Dr. Max a primit, în aprilie 2018, aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia A&D Pharma Group, prin intermediul Glebi Holdings PLC. În urma deciziei Consiliului Concurenţei, Dr. Max a devenit acţionar majoritar al A&D Pharma Group.

“Vrem să contribuim la îmbunătățirea nivelului de sănătate, pornind de la nevoile reale ale consumatorilor care se află în centrul modelului nostru de business. Acest lucru se reflectă în tot ceea ce reprezintă brandul Dr.Max: un raport excelent calitate-preț, proximitate, oferte personalizate și servicii de relații cu clienții la cele mai ridicate standarde. Sperăm că românii vor descoperi în Dr.Max un partener de încredere pentru o viață mai sănătoasă, un partener care le oferă produse și servicii de calitate la prețuri accesbile.  Prin tot ceea ce facem, ne dorim să devenim prima alegere a oamenilor atunci când vine vorba de achiziționarea de produse farmaceutice”, a declarat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a consumatorilor, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/248664498541950/photos