aprilie 11, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Tăriceanu contestat din interior. Se pregătește un puci în ALDE!?

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, se întreabă pe Facebook de ce Tăriceanu vorbește acum cu cei cu care a ieșit din alianță acum 5 luni, pentru a-i trăda pe cei cu care a făcut o nouă alianță, acum 3 luni.

Este pentru prima dată când Tăriceanu este contestat din interiorul ALDE.

Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte.

Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?!

Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni.

Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruete politice.

A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord. – a scris Andrei Gerea pe pagina de Facebook

 

 

Surăs foto – https://www.facebook.com/pg/AndreiGereaPolitician/photos

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *