Andrei Caramitru atac la PNL. România nu se reformează din cauza liderilor ca Robu sau Falcă

Andrei Caramistru a scris pe pagina de Facebook că România are nevoie de stabilitate pentru ca investitorii americani să aducă bani în țara noastră. Acesta spune că prin păstrarea alegerilor într-un singur tur, PNL a cedat, de fapt, presiunii unor lideri locali ca Falcă și Robu.

Dacă ești un om in mod real important. Adică gestionezi sute de miliarde si ai interese geopolitice. Stai undeva la New York cu vedere frumoasa pe Central Park. Si ai 5 minute sa te gândești la Romania. Unde ai investiți 2% din bani. Ce te intereseaza? Doar 3 lucruri:
* sa nu sara deficitul in aer. Adică sa nu se aplice legea pensiilor sau dacă se aplica sa se taie masiv din cheltuieli. Adică anticipate
* sa nu vina un oug a la Valcov care arunca economia in aer. Adică anticipate
* sa nu între capitalul rusesc sau chinezesc aici.

Așa ca spui la ăștia din minuscula noastră țara: bai nu va dați singuri foc. Problema sunt dementii din PSD (adică agenții pro ruși de la noi). Scăpați naibii de ei. Nici oamenii de la voi nu ii vor, am văzut câți au aprins luminițe in Piața Victoriei. Si cum au votat. Amazing people! Adică – 2 tururi de scrutin la locale.

Dar tu – deși ai susținerea ăstuia din New York si a populației, nu prea reusesti. Ca vrea unul Robu si unul Falca din Arad sa aibă putere in goddam mici orașe undeva. Si încă doi sa mai fure verii lor ca deh, sunt băieți buni totuși. Sucks. – Andrei Caramitru

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/photo.php