Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că președinții organizațiilor județene trebuie să-și asume candidatura fie pentru președinția Consiliului Județean, fie pentru primăria municipiului reședință de județ. Acesta a mai declarat că PNL nu va primi primari traseiști.

sondaj

„Am luat în dezbatere câteva chestiuni legate de pregătirea alegerilor locale. Aici Biroul Politic National a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca președinții filialelor județene, acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidați care să rezultate din sondajele de opinie că au șansa de a câștiga, să-şi asume răspunderea candidaturii, fie la Primăria municipiului reședință de județ, fie la președinția Consiliului Județean”, a afirmat Ludovic Orban.

„A doua decizie pe care am luat-o, care este în lumina deciziei anterioare a partidului care a vizat parlamentarii, care a fost luată după învestirea Guvernului pe care îl conduc, este aceea ca în alegerile locale PNL să nu primească ca şi candidat la funcţia de primar niciun primar care este astăzi în PSD”, a spus Orban.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79/photos_all