Grindeanu revine în PSD. Atac la Dragnea și Dăncilă

Sorin Grindeanu a participat la Conferinţa de alegeri din Timiș, alături de liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi de secretarul general, Paul Stănescu.

Grindeanu a fost exclus din PSD  după ce guvernul condus de el a fost schimbat prin moţiune de cenzură, depusă tot de PSD. În prezent, fostul premier, este apolitic şi ocupă funcţia de şef al ANCOM, însă a anunţat că îţi doreşte să revină în PSD.

”După plecarea forțată a lui Dragnea, deriva partidului a continuat. Mai grav ar fi să ne amăgim că fără Dragnea, PSD se poate revigora. Imposibil, pentru că oamenii care au reprezentat partidul, calitatea și acțiunile lor, în acest moment, au transformat PSD într-un partid nefrecventabil, diabolizat și, în mare măsura, respins de electorat.

Am auzit în aceste zile că unii colegi de-ai noștri caută să facă mici aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidați puternici în județele din care provin. Pentru a-și negocia o pace. Alții spun că ar fi mulțumiți cu un PSD cu 20 la sută, doar să-și mențină pozițiile. – a declarat Grindeanu.