Gabriela Firea anunţă al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria. Aceasta acuză campanii de denigrare care au avut ca scop obţinerea de foloase necuvenite prin transferul pacienţilor români în străinătate

sondaj

Un nou succes medical intr-un spital administrat de Primaria Capitalei! Echipa de transplant a Spitalului Clinic Sfanta Maria a realizat al 52-lea transplant hepatic, la un pacient de 50 de ani, aflat intr-o situatie critica. Pacientul are o evolutie buna post transplant.

Felicit intreaga echipa medicala, coordonata de prof dr Narcis Copca – managerul spitalului si eminentul chirurg Igor Tudorache – prof dr la Centrul de transplant din Hanovra, care a realizat, deja, 4 din cele 52 operatii de transplant ficat.

Aceasta echipa medicala extraordinara a realizat si 8 operatii de transplant pulmonar.

Profesionalismul, onestitatea tuturor echipelor aflate sub coordonarea ANT, cat si constientizarea opiniei publice duc la imbunatatirea conditiilor generale in transplantul romanesc si la diminuarea efectelor campaniilor negative promovate de unele ong-uri fata de medicina romaneasca.

Aceste campanii de denigrare au avut ca scop obtinerea de foloase necuvenite prin transferul pacientilor romani in strainatate. – a scris Gabriela Firea pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/gabifirea/photos